Helg i stugan

Jag har varit i sommarstugan och kurerat mig helgen. Vädret har varit ganska dåligt och jag har mest sett film och myst framför brasan. Jag har kommit halvvägs med antibiotikan, och på fredag blir jag färdig. Jag börjar känna mig lite bättre, men än så länge är jag inte helt kry. Veckan kommer antagligen bli fortsatt lugn, kanske klämmer jag in ett träningspass om jag känner mig piggare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: