Helgens oro har satt sina spår

Just nu sitter jag lättad och lugn i min lägenhet och mår gott. Det blev inget husköp då det visade sig att det var i sämre skick än jag först trott. Det skulle bli så mycket renovering att jag inte ansåg att det skulle vara värt varken pengarna eller besväret. Tråkigt att huset inte var som jag tänkt, men även lättad att jag inte köpt något som jag ångrat.

Denna helg har varit en blandning av sömnlösa nätter, glädje, ångest, hopp och förtvivlan. Min mage har gått från bra till dålig på bara ett par dygn, vilken otrolig skillnad denna stress och oro har gjort mig. Jag hoppas innerligt att jag repar mig innan semestern som börjar till veckan. Det lugna livet får fortsätta ett tag till. :)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: