Ångest över husköp

Det har blivit lite bloggande i helgen då jag istället gått omkring och nojjat över husköp. Jag har länge längtat efter att bo i villa, men det är så klart mycket jobb med det också. Just nu bor jag rätt bekvämt i en liten 2:a, bara bo utan förpliktelser. Jag har kollat på ett hus som kan bli rätt billigt, men som kräver mycket renovering. Frågan är om det är värt det, och orkar jag med det där. Jag har i alla fall tillgång till min lilla sommarstuga som annars kan vara i under sommarmånaderna.

Annonser

2 Responses to Ångest över husköp

  1. Anna skriver:

    Bor du själv? Hus är underbart men mycket jobb. En vågskål får avgöra. Själv har jag valt mitt i mellan – radhus.

    • Jag och Crohns skriver:

      Jag bor själv. Har bott i villa hela uppväxten, och sedan lägenhet då jag flyttade hemifrån. Även om lägenhet är bekymerfritt så kan jag inte låta bli att längta till att ha något eget att pyssla med, samt ett lugnare område. Priset kommer antagligen avgöra om jag slår till på detta hus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: