Lite sömn, mycket stress

Hela denna vecka har varit ett enda långt stressmoment. Jag har gjort en del jobb i lägenheten på kvällarna samtidigt som Telia har varit här och dragit kablar, samtidigt ska jag hinna med allt annat vardagsbestyr. Det är dumt att stressa men jag kan inte låta bli att vilja få detta gjort innan semester, även om det är en hel vecka kvar tills dess. Jag har svårt att sova när jag är uppe i varv, så det blir ofta efter midnatt innan jag lägger mig. På morgonen är jag dock stenad och har stora problem att få mig ur sängen, men det är bara att ge sig iväg på jobbet. Efter ett par dagar börjar jag känna mig rätt sliten och det märks speciellt när jag tränar. Nästa vecka ska jag lova mig själv att inte vara i denna situation.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: