Förkyld och provtagning

Idag har jag varit på sjukan och lämnat prover för att se vad som försiggår i kroppen min, det blev både blodprov och halsprov. Vet inte om det kan vara något annat än ett virus eller bakterie. Konstigt nog känner jag mig inte speciellt förkyld, i alla fall inte nu när snuvan börjar ge sig igen. I halsen är det däremot inte bra, där verkar häxorna tillverka sina sega och slemmiga häxbrygder, som knappt går att hosta upp.

Eftersom jag varit såhär i 8 veckor var jag tvungen att ta prover. Jag har också tagit ett nytt uppehåll med Humira, och jag tänkte inte börja om förrän jag blivit bra. Senaste tiden har jag tagit Humira trotts att jag varit halvkrasslig, men mest för att läkarna sagt att jag ska.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: