Flyr festen

Veckan som varit sög verkligen musten ur mig. Kanske tränade jag för hårt samtidigt som jag inte är frisk. Dödströttheten anlände och min förkylning blev värre. I helgen har det varit festligheter hemma på orten, men jag kände att jag inte orkade, så jag åkte till stugan istället. Att förvärra förkylningen och vara bakis är inget jag längtar efter precis. Jag har haft en fin helg med cykling, fiske, bastu, bad, mat, film och spel. Jag har gjort ett litet ryck med städningen av förrådet, men förutom det så har det bara varit lugna gatan. Att tre dagar kan gå så snabbt, men tiden gör ju ofta det när man inte tänker på det. Jag har precis kommit hem nu och jag känner mig bättre än när jag åkte i alla fall. Jag är redo för en ny vecka, även om jag redan längtar tillbaka.

Här trivs jag.

Här trivs jag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: