Sjunde förkylningsveckan

Min envisa förkylningen ville då aldrig släppa taget. Just denna vecka har den fått ett uppsving med mera halsont, snor och nästäppa, dumt av mig att tro den skulle ge sig. Till veckan blir det ingen Humira, istället ska jag åka till sjukan och ta hals- och blodprov. Då får jag veta mer exakt vad det rör sig om, jag själv tror inte det är något allvarligt, utan att det bara är mitt dåliga immunförsvar som inte klarar av att göra sig av med en enkel förkylning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: