Humira i benet med is

Idag har jag tryck i mig en ny dos av Humira, och denna gång trixade jag till det lite extra. Jag tar vanligtvis mina injektioner i magen, men denna gång valde jag istället att ta i låret. Innan jag tog injektionen bedövade jag området med is, någonstans hade jag läst att man kan göra så. Detta fungerade riktigt bra må jag säga, själva sticket kändes inte alls mycket, men den svidande känslan försvann inte helt, om än den var mindre påtaglig. Kanske var det bara slumpen som gjorde att jag hade en bra dag, men jag ska absolut testa detta nästa gång också, det var mycket mer behagligt än min förra injektion i magen, den gjorde ont som självaste fan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: