Viktkurva december 2012 till juni 2013

När jag går tillbaka och ser hur min vikt pendlat de senaste 2-3 åren kan jag dra slutsatsen att min kropp vill väga omkring 65-70 kg. Under den tid jag tränat har jag ökat i vikt samtidigt som jag blivit starkare, precis som det bör. Men när jag kommer en bit över 70 kg brukar jag få problem, när matintaget ökar krånglar magen mer och mer. Det är i dessa perioder jag försöker gå ner i vikt och göra allt för att inte förlora styrkan, planerna är sedan att öka igen och få chansen att bli lite starkare. Tyvärr tappar jag ofta mer styrka än vad jag vill, och istället går jag upp och ner utan att utvecklas speciellt mycket.

Nu är planerna att öka långsiktigt. Förhoppningsvis gör det att jag lägger på mig mindre fett, men också att jag kan bryta mig igenom tröskeln vid 72-74 kg, även om det skulle bli om 1 år eller senare. Känns inte som det ger något att bara gå upp och ner, men magen bestämmer man ju inte över.

Viktkurva 121222-130622

Annonser

2 Responses to Viktkurva december 2012 till juni 2013

  1. Anna skriver:

    Har du fått tillbaka kalproctinprovet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: