Dags att öka kalorierna

Efter ca. 12 veckor med en relativt jämn viktnedgång återgår jag nu till en mer kaloririk kost. Jag har tappat i både vikt, fett och midjemått vilket var planerat. Tyvärr har såklart energin och styrkan på gymmet också svalnat, och med en förkylning mitt i allt så blev det verkligen kämpigt. Jag ska skriva mer senare om hur denna period har varit och planerna framöver, men nu är jag jättetrött och måste sova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: