Dags att öka kalorierna

Efter ca. 12 veckor med en relativt jämn viktnedgång återgår jag nu till en mer kaloririk kost. Jag har tappat i både vikt, fett och midjemått vilket var planerat. Tyvärr har såklart energin och styrkan på gymmet också svalnat, och med en förkylning mitt i allt så blev det verkligen kämpigt. Jag ska skriva mer senare om hur denna period har varit och planerna framöver, men nu är jag jättetrött och måste sova.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: