Dags för Humira igen

Jag fick svar på proverna idag. Sänkan tyder inte på att jag skulle ha någon infektion, dock var värdet  på de vita blodkropparna lågt, vilket innebär att immunförsvaret är dåligt. Jag har haft ett lågt värde på de vita blodkropparna en lång tid, och det beror antagligen på de mediciner jag tar.

Trots att jag är lite krasslig halsen och snorig fick jag klartecken att ta Humira idag, några dagar senare än planerat men huvudsaken att det blev av. Det är nu ca. 30 dagar sedan senaste injektion, och jag startade igång med en riktigt svidar-injektion, jäklar vad det sved. Vet inte om det beror på att jag tappat en del fett runt magen, eller om det bara var slumpen. Nu blir det bara ca. 10 dagar innan nästa injektion, och jag funderar på att ta i benet denna gång.

Humirainjektion

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: