En fin nationaldag

Idag har vi vår nationaldag, och en extra helgdag gör inte mig något. Klämdagen på fredag har jag tagit ledigt, så för mig blir det en långhelg. Jag åkte till sommarstugan redan igår, det gäller att passa på när tillfällen ges. Just nu är det soligt och fint även om vädret blivit lite ostadigare denna vecka, till och med jag har vant mig vid värmen som varit, otroligt vilken start vi fått på sommaren.

Nu sitter jag och inväntar min syster som ska hälsa på, hon är den jag har bäst kontakt med av mina syskon, och vi har alltid roligt ihop. Idag blir det till att fixa i stugan, spela Yatzy, kanske träna en gnutta och såklart äta något gott.

20130606-105238.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: