Ännu en helg i stugan

Jag har även denna helg varit i stugan. Där har jag tagit det lugnt och haft det bra. Trots förkylningen gjorde jag ändå ett lättare träningspass för att testa utegymmet, och det fungerade riktigt bra. Om jag nu inte har något att göra så kan jag ju alltid träna om lusten faller på.

Tiden går så fort i stugan, antagligen för att jag inte känner mig stressad. Ett bra tecken är när jag slutar titta på klockan, men jag förvånas alltid över hur snabbt dagarna går. Nästkommande helg blir ju en långhelg i och med nationaldagen, men då blir vi antagligen fler från familjen som åker dit.

Ljusa sommarnätter kan verkligen trollbinda.

Härligt med ljusa sommarnätter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: