Ingen Humira under förkylning

Jag skulle tagit Humira igår, men jag är fortfarande förkyld och då får jag inte ta den. Det känns såklart irriterande, men det är inte så mycket att göra åt saken. Jag klarar mig säkert bra ändå och förhoppningsvis kan jag ta injektionen om 2 veckor. Förra sommaren blev uppehållet över 2 månader, det får inte hända i år.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: