Tillbaka till vardagen

Jag är hemma efter en skön helg i sommarstugan. Vädret har varit fint och jag har haft en bra mix mellan att slappa och fixa med saker. Snuvan har dock blivit värre och jag blir snabbt täppt i näsan utan nässpray, inte roligt alls.

Träningen är det jag saknar mest nu när jag är förkyld. Det blev bara en dag på gymmet förra veckan, idag var jag tvungen att ta ett kort träningspass bara för att känna att jag gjort något. Det är såklart bäst att vila i sådana lägen, men jag kunde inte låta bli.

Vill man äta gott får magen lida pin.

Vill man äta gott får magen lida pin.

2 Responses to Tillbaka till vardagen

  1. Maria skriver:

    Hejsan! Vilken härlig bild:) Det är verkligen dags för grilltider nu. Jag håller med dig om det där att vill man äta gott så får magen lida pin..Min mage har varit väldigt lugn länge nu och då är det nästan som man glömmer bort att man faktiskt ska vara försiktigt med en del mat..men man är ju bara människa och behöver faktiskt äta gott:)

    • Jag och Crohns skriver:

      Hej! Som du säger är det väldigt svårt att köra strikt kost hela tiden, ibland måste i alla fall jag få äta något smaskigt, även om det ställer till det för magen. Denna grillning smakade fint, men magen blev inte så imponerad. Nu när magen krånglar är det desto lättare att gå tillbaka till lättsammare kost.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: