Snuvan och jag i sommarstugan

Det började med halsont, men nu har också snuvan gjort sig hemmastad. Det verkar som detta blir ännu en seg och utdragen förkylning, men det ska inte få sätta käppar i hjulet för mina helgplaner.

Jag är nu i sommarstugan, livets lilla oas. Jag har precis fått ordning på allt viktigt här i stugan, nu kan jag ägna helgen åt att koppla av. Jag sitter med en nybrygd kopp kaffe och skriver detta inlägg, det kommer säkert ta halva kvällen att bara ladda upp det då en internetförbindelse knappt existerar i denna urskog. Just detta att få koppla bort sig från omvärlden och alla bekvämligheter gör det lättare att slappna av. Det är klart att jag tycker det är mysigt att se en film på kvällen, men resurserna är begränsade. Att istället få sitta och läsa ute i solen eller inne vid elden, med total tystnad förutom fågelkvitter, bättre avkoppling får man inte.

Jag har en del småprojekt som jag tänkt pyssla med som omväxling, bland annat bygga på mitt semestergym, jag tänkte sätta upp stänger för chins, pull-ups och dips bland annat. Någon träning lär det då inte bli denna helg, får vänta på att bli frisk först. Istället ska jag försöka ta det lugnt, laga och äta god mat, läsa böcker, spela gameboy, vara ute i solen, fiska, ta en cykeltur i området, osv. Fortsätter bara vädret såhär så kommer det att bli toppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: