Dags för fest igen

En gång om året brukar vi träffas från jobbet för fest, lek och mat. Efter lunch idag drar det igång och det kommer att pågå till efter midnatt. Just nu är det varmt och strålande sol, det verkar bli en riktigt fin dag. Det är lätt att det blir för mycket alkohol vid tillfällen som denna, men jag ska försöka att hålla det till rimliga nivåer, både för magens och morgondagens skull.

Att vara ute och festa är väldigt kul, men de tråkiga konsekvenserna överväger för min del. Jag väljer nu för tiden mina tillfällen bättre, och låter bli att dricka onödigt mycket. Såklart händer det att jag går över gränsen när det blir lite för roligt, men då får jag också känna på konsekvenserna. Imorgon lär jag veta vilken väg jag valt :)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: