Sommarsöndag

Efter veckans allt regnande känns denna söndag som en utlandssemester. Solen skiner, bra temperatur och helt vindstilla, ett riktigt sommarväder.

Jag har ägnat dagen åt att städa och greja i bilen, roligare saker kan man ju hitta på, men det passade bra och jag fick ju ändå vara ute. Det har inte varit en tillstymmelse till stress idag, allt jag gjort under dagen skulle jag säkert hunnit på någon timme om jag velat. Jag hoppas resten av sommaren och semestern får bli på detta vis, jag har ju ofta en tendens att stressa upp mig och ska få saker gjort direkt, onödigt när tiden finns. Semestern blir troligen i slutet på sommaren i år, jag föredrar juli/augusti som semesterperiod om jag får välja.

Gräset börjar växa och bli grön.

Sommaren är nära när gräset blir grönt.

Annonser

2 Responses to Sommarsöndag

  1. hallonmoset skriver:

    Nu är det verkligen inte långt kvar! Underbart när sommaren kommer, och den värsta pollensäsongen är över förstås! ;)

    Hoppas du har några trevliga planer inför semestern.

    • Jag och Crohns skriver:

      Ja visst är det :) Jag har som tur inte besvär med pollen, men jag kan förstå att det inte är så kul. Hoppas du också får en trevlig semester, själv blir det nog ganska lugnt utan större förpliktelser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: