Igen vila på Kristi Himmelsfärdsdag

När jag vaknade i morse trodde jag inte att jag skulle orka göra så mycket idag. Tröttheten var total även om jag sovit 9 timmar, och det har varit såhär hela veckan sedan träningen i söndags. Jag gjorde i alla fall ett försök till att börja städa lägenheten, något jag försökt göra en längre tid utan att lyckas, humör och energi är en väsentlig del i att lyckas med städningen. Konstigt nog började det hända saker, städning och matlagning i en fin symbios och det gick av bara farten, jag tog också tag i förvaringen av längdskidor och vinterkläder. Jag har inte gjort allt klart, men jag har fått en hel del gjort.

Väl uppe i varv brände jag av ett styrkepass som gick rätt bra. Många andra verkade ha samma planer denna regniga helgdag då det kryllade av folk på gymmet. Trevligt att det var en del folk där som omväxling, det brukar vara ganska folktomt där då jag oftast tränar vid lunchtid.

De flesta på jobbet har tagit ledigt imorgon, men jag väljer att jobba som vanligt. Jag har ändå inte så mycket att göra om jag skulle vara ledig, och vädret blir fortsatt dåligt. Det kommer antagligen bli en rätt lugn arbetsdag imorgon.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: