Sköna maj

Tyvärr tycker jag inte maj månad börjat så skönt, det blåser, regnar, snöar och är kallt. Denna söndag  har i alla fall varit en hyfsat fin majdag. Jag började dagen med en morgonpromenad i solskenet, och när det inte blåser blir det genast en trevligare upplevelse. Jag ser gärna att det fortsätter så, men väderprognosen verkar inte hålla med.

Nu när snön är borta börjar sommarkänslorna krypa fram. Snart blir gräset grönt och trädens löv spricker fram, alla dofter av grönskan gör verkligen sitt för stämningen. Det bästa av allt är att detta nu ligger framför oss, det ska verkligen bli härligt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: