Träningsjournal vecka 17, 2013

Jag tänkte börja skriva en träningsjournal för att ge en inblick i min träning. Jag kommer inte att skriva ett inlägg efter varje träningspass, utan det får bli en sammanfattning en gång i veckan. Det ska bli spännande att se hur träningen kommer att fungera nu när jag börjat med periodisk fasta och kaloriunderskott. Även om jag går ner i kroppsvikt vill jag givetvis behålla så mycket styrka som möjligt, kanske går det rent ut sagt att öka i vissa övningar, men det är inte så troligt.

Veckoschema v.17

Tisdag – Knäböj, Bänkpress, Marklyft, Militärpress (tyngre och färre repetitioner)
Torsdag – Chins, Pull-ups, Dips, Mage, etc. (tyngre och färre repetitioner)
Lördag – Knäböj, Bänkpress, Marklyft, Militärpress (lättare och fler repetitioner)


Tisdag (basövningar), 60 min, kroppsvikt 70,5 kg


Knäböj
 (bälte vid 125 kg)
5 x 50 kg | 3 x 80 kg | 3 x 95 kg | 3 x 110 kg | 5 x 125 kg | 5 x 125 kg | 5 x 125 kg | 5 x 125 kg

Bänkpress (utan bälte)
5 x 50 kg | 2 x 65 kg | 2 x 75 kg | 5 x 85 kg | 5 x 82,5 kg | 4 x 80 kg | 5 x 80 kg

Marklyft (utan bälte)
8 x 50 kg | 5 x 80 kg | 5 x 90 kg | 5 x 100 kg | 5 x 110 kg

Militärpress (utan bälte)
5 x 50 kg | 5 x 50 kg

Vid detta pass hade jag legat på nya dieten i 1 vecka. Jag kände mig ändå rätt pigg och träningen gick över förväntan. Jag trodde jag skulle vara tröttare, men det kanske kommer längre fram. Jag märker snabbt hur dagsformen är när jag kör knäböj, känns det tungt där kommer hela passet att vara kämpigt. Alla veckans pass gick bra, inga större bakslag ännu. Just nu har jag inte så mycket att tillägga, men om några veckor kommer det att bli intressant att titta tillbaka och se hur det egentligen gått.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: