Städning av bloggen klar

Då var städning här på bloggen klar för denna gång. Det mesta jobbet låg i att ordna upp etiketter och kategorier till varje inlägg, och det tog längre tid än planerat, tur att jag inte visste det innan jag började. Det är ganska svårt att hålla bra ordning på inlägg som handlar om allt möjligt, men det blev hur som helst bättre än tidigare.

Bloggen är nu uppdelad i fyra kategorier, ”Crohns”, ”Kost”, ”Träning” och ”Allmänt (blandat vardagsliv)”. Tanken är att det ska bli lättare att läsa gamla inlägg utan att behöva gå igenom sådant man inte är intresserad av. Det är också inom dessa ämnen jag skriver mest om så det föll sig ganska naturligt.

Det kan hända att det blir en del justeringar eftersom jag märker hur det fungerar, men det värsta är iallafall gjort. Nu är det bara att fortsätta skriva och hålla efter så det inte blir stökigt igen :)

Tangenterna har gått varma i helgen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: