Långsam återhämtning

Jag börjar sakta återhämta från helgens urladdning. På morgonen är jag dock fruktansvärt trött och jag får verkligen göra mitt yttersta för att få mig upp. Nu är det bara en arbetsdag innan helgen är här, och denna helg ska bli lugn. Magen har lyckligtvis börjat stabiliserat sig, men jag har också ätit väldigt bra denna vecka.

Jag kan också upplysa om att snön försvunnit i en blixtfart, just nu regnar det som om det vore mitt i sommaren. Det är nog inte många dagar innan marken är bar igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: