Vårtröttheten

Det var ett par dagar sedan senaste inlägget, dagarna bara springer förbi utan att jag riktigt förstår.

Jag hör ofta många pratar om vårtröttheten, vilket jag själv känner att jag hamnat i. Kanske är det egentligen vårdepression som folk egentligen ska skylla tröttheten på. Jag vet inte riktigt vad min trötthet beror på, men jag känner mig orkeslös och seg mest hela dagarna. Dagens träning på gymmet var inte roligt, jag gjorde mitt bästa och det gick okej, men energin finns inte där. Däremot efter träningen har jag piggnat till något. Det gäller nog bara att bita ihop och köra på tills tröttheten avtar. Att vila mera kommer nog inte att hjälpa mig i alla fall.

Crohns kan i och för sig göra en trött och matt, men jag tror och hoppas att det bara är något annat som spökar, jag skyller på våren :)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: