Jag har haft en bra påsk

Då var påsken över. Jag måste medge att helgen gått väldigt snabbt. Jag har firat påsken hemma hos mina föräldrar tillsammans med några syskon och deras familjer.

Det har blivit traditionella påskaktiviteter som exempelvis skoterkörning, isfiske, vara ute i solen och skidåkning. Det har också blivit mycket mat och godsaker. Jag har verkligen fått tillbaka sötsuget, och jag sitter nu och längtar efter godis. Trots detta har magen fungerat bra och jag behöver inte klaga på den i alla fall.

Jag har också tagit en Humira-injektion för en stund sedan. Det gjorde fruktansvärt ont, det måste vara bland de värre jag tagit. Som tur är det hela två veckor till nästa. Jag fortsätter att ta Humira trots att den envisa grönsnuvan sitter kvar, det lär ju aldrig försvinna har jag börjat förstå.

Imorgon är det dags att jobba igen, och sedan måste jag också återgå till bättre mat. Att jag bara på ett på par dagar lyckats göra en helomvändning av detta slag. Kroppen vänjer sig verkligen extrem snabbt vid socker och godsaker.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: