Humiravecka

Känns som tiden står stilla även om den går väldigt fort. Jag känner mig som jag känt mig hela våren, småförkyld och trött. Denna vecka har jag tagit Humira och det har gått bra. Jag har inte något blod i avföringen längre vilket känns skönt. De senaste 5 dagarna har magen mått väldigt bra, trots att jag äter havregrynsgröten varje morgon, trodde jag skulle bli dålig efter bara någon dag. Hoppas nu magen kan känna sig nöjd och fortsätta i denna bana.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: