Veckan som gått

Det har blivit lite tunt på bloggen den senaste tiden, men det har inte heller hänt så mycket spännande.

Kan nämna att jag börjat skära ner en del i kosten för att trimma till mig lite inför sommaren. Planerna är att bara skippa det onyttiga och äta bra av den vanliga maten. Jag gör just nu ett nytt försök med havregrynsgröt till frukost, jag har länge misstänkt att det irriterar magen, men jag hoppas det går bättre denna gång. Gröten kokar jag med några äggvitor för att få den mer proteinrik, och istället för sylt har jag vanliga blåbär. Detta är betydligt bättre än fil och flingor som jag annars äter, det gäller bara att magen tycker det också.

Träningen har gått riktigt bra denna vecka, trots att jag äter mindre lyfter jag tyngre, tror dock inte detta håller i sig så speciellt länge. Knäböj och marklyft är övningar som jag haft problem med ända sedan jag började träna. Under detta år har det lyckligtvis bara blivit bättre och bättre, jag har sakta ökat och det har aldrig gått bättre än nu. Roligt när det går bra för en gångs skull.

Jag tog mig också iväg på ett skidpass på 13 km under lördagen. Åkningen gick över förväntan och jag kände mig pigg och fräsch ända till slutet då jag tog i alldeles för mycket. Jag brände verkligen ut mig och blev helt färdig, i morse kände hur halsen gjorde ont. Fan att man ska vara så trög och överanstränga sig, var just därför jag tagit det lugnt med konditionsträningen detta år.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: