Snorig och krasslig i 3 månader

Det har varit upp och ner med förkylningen som kom vid juletid, men den är fortfarande kvar. Jag känner mig inte speciellt förkyld förutom den gröna snuvan och halsen som är lite känslig, näsan är dock uttorkad och blöder lätt. Tröttheten kommer och går, har inte riktigt kommit på vad det egentligen beror på. Jag har bara hoppat över Humira en gång sedan i julas, men varje gång har jag varit osäker om jag ska ta den. Ibland ringer jag och frågar om jag verkligen borde, men eftersom inte proverna visar några jättedåliga värden så har jag fått klartecken. Senast sa de att jag skulle få komma in på läkarbesök under våren, antagligen ska det diskuteras mediciner och utvärdera.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: