Vinters första skidtur

Den riktiga vintern är snart över, och om 1 till 2 månader är det färdigt med att leka i snön. I och med detta tog jag vara på en av de bästa vårdagarna hittills, jag tog mina längdskidor och kämpade mig igenom 1 mil i den fina naturen. Det gick faktiskt över förväntan även om ryggen inte riktigt ville vara med. Jag tror den perfekta dagen med blå himmel, strålande sol, vindstilla och bra temperatur gav mig extra kraft. Blir det fler sådana dagar kommer jag att ge mig ut i spåret igen.

Längdskidor

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: