Sova, sova, säng, säng, säng!

Dödströttheten har slagit till denna vecka, jag har sovit som en björn i ide. Kan det bero på den händelsefulla helgen, eller att jag pumpat i mig Humira? Hur som helst är det väldigt irriterande när denna trötthet kommer, jag längtar tillbaka till den tid då jag hade problem att sova på nätterna, det är bättre än att känna sig helt orkeslös.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: