1 månad utan Humira

Jag har haft ett uppehåll med Humira i och med förkylningen, som tur är har det bara varit en lättare förkylning, men den har ändå varit väldigt långdragen. Trots att jag fortfarande är lite snuvig så tog jag en injektion igår, förhoppningsvis släpper det sista ändå. Det är även dags för ny provtagning. Jag har tagit prover var fjärde vecka de senaste månaderna, och det har överlag varit bra värden.

En notis. Jag har äntligen fått tillbaka vattnet i kranarna, oj vad jag saknat det. Hoppas nu jag får behålla det ett tag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: