3 veckor till deff

Om knappt 3 veckor ska jag dra igång en deff, skala av lite feta inför sommaren. Tänkte göra ett seriöst försök under 12 månader att komma i bra form. Jag vet att det är lätt att tänka hur det ska gå till, men när man väl börjar blir det lätt kämpigt för psyket. Jag har inte haft problem att reglera vikten förut, men då fungerade magen sämre så det skötte sig nästan själv. Nu mår jag bättre och hoppas att resultatet blir bättre och att jag inte tappar så mycket styrka. Det skulle vara kul om jag kan hitta en bra balans så att det inte blir jobbigt, och att det senare går att fortsätta med en bra kosthållning. Jag ser det här som något att pyssla med under våren, en hobby på brist på annat, om resultatet blir bra är det ju en bonus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: