Fira helg med tacos

Det är hemskt kallt ute och jag har inte mycket att se fram emot denna helg, förutom att sitta inne och ta det lugnt då. Ikväll blev det en ordentlig taco-middag och det var precis så gott som jag förutspått. Nu blev det lika mycket över till rester så jag lär ju få äta detta imorgon också.

fredagstacos-crohns

 

Annonser

2 Responses to Fira helg med tacos

  1. hallonmoset skriver:

    Härligt att du ser ut att kunna äta okej. Jag är nu inlagd, hoppas på hemgång inom de närmsta dagarna men jag vet inte hur jag ska hantera smärtsam hemma utan morfinspruta efter måltid, har du smärtor också? Isf. Hur hanterar du de? Några tips?

    • Jag och Crohns skriver:

      Hej, tråkigt att höra att du blivit inlagd, och att smärtorna är så svåra. Nu har jag själv inga allvarliga smärtor, och har inte haft det sedan min operation. Men innan gjorde det fruktansvärt ont efter varje måltid, kanske skulle kunna liknas med en kniv rakt i magen. Det enda jag kunde göra då var att äta lättsmält mat och i små mängder, jag fick också olika energidrycker från apoteket. Hoppas du får må bättre snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: