Ny månad, nya tag

Januari har flugit förbi som ett blixtsnabbt jaktplan, och fortsätter det i den här takten är det inte långt kvar till sommaren. Januari slutade något trist med förkylning och trötthet, jag vill nu att början av februari ska vända allt detta till rätta. Just nu saknar jag träningen, under våren hade jag ju tänkt lägga i en extra växel och köra hårt, vi får se hur det blir med det.

Solen börjar också göra sig påmind, och den kommer att hålla sig framme betydligt längre om dagarna. Det ska bli härligt att få vara ute och njuta av våren som snart når sin höjdpunkt, men det är ett tag kvar tills dess.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: