Söndersliten

Även om jag inte är i så bra form tog jag mig en tur med skotern ikväll. Väl där ute i mörkret var jag dum nog att vända på en olämplig plats vilket resulterade i att jag körde fast. Där fick jag slita mer än vad jag kunde förmå, ryggen och ena armen mår inte alls bra just nu, och jag är helt uttömd på energi. Att en sådan liten fadäs kan knäcka en så hårt. Nu vill jag bara slänga mig själv i väggen för mitt klantande, sedan ska jag slänga mig till sängs och hoppas att jag vaknar upp hel och laddad imorgon bitti.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: