Stopp i näsan

Jag som trodde förkylningen började gå över, men icke. I natt var det totalt stopp i näsan även om jag tog nässpray innan jag gick till sängs. Det är irriterande när det inte går andas normalt, tur nässprayen finns till hands just vid sådana tillfällen, det gör täppan betydligt mer lätthanterlig. Inatt ska jag ta igen den dåliga sömn från igår och jag känner redan att John Blund anlänt.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: