Full fart i backen

Förkylningen gör mig trött, men ikväll var jag ändå tvungen att kämpa mig till backen. Det har snöat ganska mycket de senaste dagarna och temperaturen är perfekt, då är det inte läge att sitta hemma. Nysnö och snowboard är en förträfflig kombination, det är dagar att ta vara på. Även om jag tänkte ta det lugnt så blev det inte så. Väl där kunde inte riktigt nerverna hålla sig i styr och det blev rätt svettigt. Konstigt att det kan vara så påfrestande att åka nedför en backe.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: