Ätardag

Idag har det varit kallt ute och jag har gömt mig inne med min snuva. Jag har inte gjort något som kräver speciellt mycket energi, ändå har jag låtit mig mumsa på massor med gott. Till middag blev jag bjuden på tacos och det tackar man inte nej till, det blev en rätt rejäl måltid.

Får se om jag är pigg nog att träna imorgon, känner mig i alla fall sugen på det. Jag har än så länge inte fått ont i halsen, och det är där drar jag gränsen för ansträngning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: