Salmonella i köttfärs från Coop

Några timmar efter jag ätit middag så läser jag om Coops köttfärs med salmonella, och det var just den färsen jag tryckt i mig. Förhoppningsvis var mina biffar tillräckligt genomstekta för att få död på bakterien. Just köttfärs är något som man kanske borde akta sig lite extra för, man har ju hört många skräckhistorier, bland annat om hur gammalt kött mals på nytt för att se fräschare ut. Det har säkert hänt flera gånger att man ätit färs som inte varit bra, men klarat sig för att den tillagats ordentligt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: