Uppehåll med Humira

Måndagar jämna veckor är Humira-dag för mig, men idag har det inte blivit någon injektion. Troligen kommer jag vänta 2 veckor extra till nästa gång. Jag har möjligen en infektion i kroppen och då ska jag låta bli. Jag känner mig lite risig i halsen och har haft snuva, ska ta prover innan jag börjar om igen. Ett litet uppehåll ska antagligen inte göra så mycket, men vill inte att det blir en 8-veckorsförkylning igen. Än så länge kallar jag det inte för någon förkylning, bara ett litet smakprov kan man säga.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: