Salsafisk i ugn

Kylan har återvänt och det är bara att hålla sig inne igen. Lika bra det då jag känner mig sliten och trött. Jag har i alla fall gjort en liten rensning i kylskåpet, och äntligen tagit tag i torskblocken som legat och tagit värdefull plats i frysen. Tillagningen blev ett experiment i ugnen med salsa och gräslök, blev ungefär som jag hoppades på och helt klart ätbart.

Torsk i ugnen

 

Helgen är över lika snabbt som den kom, precis som det brukar vara. Bara ta tag i en ny arbetsvecka och se fram emot nästa helg. Får se om jag blir tvungen att ta en vilovecka från träningen, eller om jag kan fortsätta som vanligt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: