Helgsnuva

Nu är det snart dags att gå till sängs och jag är väldigt trött. Jag har varit i backen ikväll och lekt med brädan, jag tog i lite extra och känner mig helt mör. Snuvan verkar också vara på gång, det har sakta blivit mer och mer, ända sedan nyår har jag trott att en förkylning var på väg, men det har aldrig brutit ut på riktigt. Men oj vad skönt det känns med helg igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: