Träningsrapport januari 2013

Träningen fortsätter att gå bra, även om det känns som resultaten börjat plana ut. Vid varje nytt pass försöker jag antingen öka repetitionerna eller belastningen. Detta har fungerat bra en längre tid, men nu får jag verkligen kämpa.

Det är tyvärr inte bara på gymmet som det börjar ta stopp. Kroppsvikten har som förutspått även den börjat stagnera, jag kommer inte mycket längre än 70 kg. Jag äter som jag tycker känns bekvämt, eller på gränsen över bekvämt. Energirik kost innehåller ofta mycket fett, fettet är något jag skulle behöva, men något jag inte vill äta förmycket av då magen inte riktigt klarar det så bra. Det har i och för sig blivit bättre och jag har börjat öka fettintaget sedan inflammationen lugnat sig. Att hälla i sig gainers och liknande vill jag inte, vanlig bra mat är den väg jag vill gå.

Hädan efter får träningen och utvecklingen ta den tid det tar. Jag känner ingen stress över det, träningen och livets rutiner känns bra och jag trivs med det. Förhoppningsvis kan det bli små ökningar på sikt, och det är helt okej för mig. Just nu känns träningen rolig, plus att jag orkar med den, det gjorde jag inte förra året vid samma period.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: