C-vitaminchock

Jag har gjort en ordentlig c-vitamindrink ikväll, inte för att jag är i extrembehov av c-vitamin utan för att göra slut på de sista apelsinerna. Saften från fyra pressade apelsiner blandat med vatten och is, toppat med en c-vitamin brustablett för att få lite extra bubbel. Det blev en bra törstsläckare efter årets första innebandy som också blev av idag, som vanligt blev jag som besatt och körde totalt slut  på mig själv. Borde inte vara något problem att somna ikväll.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: