Läkarjakt

Jag har förgäves ringt runt och försökt få kontakt med min läkare, efter många samtal visades det sig att han är på semester i en månad. Jag har nämligen blivit beordrad att sänka min Imurel till 125mg, dock så gjorde jag redan denna sänkning för 8 månader sedan. Konstigt att detta inte var noterat i journalen. Imorgon ska jag leta reda på en annan läkare som kan råda hur jag ska dosera, och samtidigt förnya mina recept.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: