Blodpudding

Idag såg jag blodpudding i ett reklamblad, och jag blev helt enkelt sugen. Det var länge sedan jag åt blodpudding sist och det passade bra för en snabb middag. Nästan ett halvt kilo tryckte jag i mig, det var riktigt gott i början, men mot slutet kom den där ”jag är så less på blodpudding-känslan”. Nu har jag ett paket till i kylen som ska ätas upp, men jag låter nog det dröja en vecka eller två. Sedan får det bli ett långt uppehåll med blodpudding.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: