Jag sitter inne

Jag hade planerat lek och bus ute i snön denna lördag, men det har varit för kallt. Istället har jag varit tvungen att sitta inomhus hela dagen. Det kanske är mysigt en stund men inte i längden, jag har åtminstone haft tid att plocka ner julstjärnorna. Det ser ut att bli kallt hela nästa vecka också, så det är bara att vänja sig. Imorgon ska jag försöka ta tag i lite förrådsstädning, lagom roligt söndagsnöje.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: