Mixa goda smoothies

Kan inte komma ihåg att jag nämnt något om min mixer som jag köpte i slutet av 2012. Tidigare använde jag en mixerstav, men den var för slö. Jag har sökt efter en kraftfullare mixer som kunde mixa is och frukt utan att haverera. Jag köpte den billigaste jag kunde finna efter mina krav, och det fick bli en mixer från NetOnNet för omkring 200 kr.

Varje gång jag använt den så har jag tagit skydd bakom köksbordet i väntan på att den ska explodera, men den verkar ju faktiskt hålla. Idag har jag gjort en mer onyttig drink bestående av glass, mjölk och blåbär. Jävlar vad gott det blev. Under våren då fläsket ska bort blir det till att göra lite nyttigare alternativ.

mixer-crohns

Ett köksmaskin som jag faktiskt använder!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: