Träningen återställd

Jag har nu börjat komma i den form som jag var innan julledigheten. Det känns skönt vara tillbaka, och det ska blir roligt att se om det går att ta sig ännu längre. Januari och februari är en bra tid att träna, det finns inte mycket annat distraherande att göra när kyla och snö dominerar vardagen. Får jag bara slippa förkylningar och annat sattyg så är jag glad. I vanliga fall brukar jag känna mig ganska sliten vid den här tiden på året, men nu känns det ganska bra faktiskt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: