Svårt att somna

Trots att jag sovit mindre än vanligt varenda natt i en hel vecka så har jag fortfarande svårt att somna på kvällarna. Jag ligger uppe till 2-3 tiden och väntar på bättre tider. Ändå har jag varit aktiv de flesta dagar under veckan som gått. Nu börjar den riktigt arbetsveckan och jag antar att det kommer att vända snart, detta kan ju inte pågå hur länge som helst. Igår kände jag ändå att det gick lite lättare att somna, men på morgonen känns det att man sovit för lite.

Jag vill sova

Är det dags för sömnrytmen att återvända snart?

Annonser

2 Responses to Svårt att somna

  1. Stefan skriver:

    HAr samma problem, inatt va kl 04:08 sista ggn jag kollade, gtymt irriterande och tröttande hoppas det vänder i natt för både dig och mig…

    • Jag och Crohns skriver:

      Ja det får vi verkligen hoppas. Vid 4 på morgonen är det lätt att bli stressad över att inte kunna somna :) Jag känner mig rätt trött just nu så jag har förhoppningar att det går bättre ikväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: